Wie zijn wij

Peter Boog is de initiatiefnemer van de Better Belly®. Peter is al meer dan 25 jaar actief in de fitnesswereld.

In 1990 gestart met een studio met bewegingsbanken om al snel in 1992 de overstap te maken naar een aerobicsschool. Ook deze uitdaging groeide al snel uit zijn jasje en hij verhuisde naar een groter pand waar ook ruimte werd gecreëerd voor fitness. Deze locatie in Bussum is er nog steeds, wel iets groter dan 25 jaar geleden, maar nog steeds een leuke, gezellige betaalbare fitnessclub waar aandacht voor de mensen voorop staat.

In 1995 opende hij een tweede sportschool in Utrecht met hetzelfde principe als in Bussum. 6 jaar later kwam er een kans om hier in 2001 een heel nieuw pand neer te zetten.

Beide vestigingen worden gevormd door klantvriendelijk en vakkundig personeel. Door de deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer zal iedereen zich direct thuis voelen. Het zogenaamde “huiskamer gevoel”.

Vele mensen hebben inmiddels de voordeur gepasseerd en daaruit blijkt dat de meeste mensen (zo’n 60%), die in een fitnesscentrum komen sporten, willen afvallen. Daarbij is de bekendste en ook de lastigste afvalzone, rond de taille. Speciaal voor deze “probleem zone” heeft Peter in 2009 de Better Belly® ontwikkeld. Een tailleband die je kan verwarmen door middel van infrarood.

Eerst binnen zijn eigen clubs met 50 mensen getest, om ze vervolgens 3 keer in de week, gedurende 4 weken lang 45 minuten op een cardio-apparaat naar keuze te laten sporten. Na 4 weken waren de resultaten verbluffend! De Better Belly® was geboren.

Ik ben met de Better Belly dus echt 25 kilo afgevallen! Het werkt echt....
Angelien