FA

Sporten met een band en in folie? Sinds enige tijd zie je vrouwen en soms mannen gewikkeld in folie met een band om sporten, om af te vallen zeggen ze; het zal wel, dacht ik. Bij sommige zag je resultaat, maar dat komt vast door een dieet en niet door die band, dacht ik.

Op het moment dat een reclame flyer op de mat valt met daarop een aantal voordelen die het gebruik van de Better Belly zou hebben, leek het mij een uitdaging om te proberen. Binnen 4 weken gewicht verliezen door de doorbloeding te stikmuleren op plaatsen waar dit (te) weinig gebeurt, een kledingmaat minder, beter slapen en een fitter gevoel, leek te mooi om waar te zijn.

Ik heb mijzelf aangemeld onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet, de prijs voor 12 trainingen is goed te doen en verder werd ik door de staf van Bodyconditioning Bussum goed geadviseerd, gevolgd tijdens tijdens de trainingen en kon ik met vragen bij hen terecht.

Het principe is dat je een dunne laag folie om krijgt en 45 minuten gaat sporten met de Better Belly om. De band geeft d.m.v. infrarood warmte af en door de folie wordt deze warmte vastgehouden. Na 45 minuten ben je doorweekt, maar voelt het goed, nadat je (droge) kleding hebt aangedaan kun je verder met je training, maar dan zonder de Better Belly.

Het resultaat na 12 trainingen is inderdaad gewicht verlies, toename spiermassa, 6% minder lichaamsvet, een kledingmaat minder (10 cm!!!), beter slapen en een algeheel fitter gevoel.

De Better Belly heeft bij mij waargemaalt wat werd beloofd en in combinatie met de adviezen van Bodyconditioning Buddum ben ik zeer tevreden met mijn resultaat.

Dus dames probeer het gewoon en heren ruil je beertender in voor een six-pack, want het werkt écht!

Sporten met een band en in folie gewikkeld? Ik had het nooit verwacht.....de kilo's vliegen eraf!
FA - vast klant in Bussum