Angelien

ANGELIEN 25 KILO GEZOND AFGEVALLEN!
16-02-2011Jeroen Maas Sports Company Hoofddorp; toen mijn buurvrouw me aanmoedigde om mee te gaan naar een fitnesscentrum, wees ik dit af. Ik had al een keer negatieve ervaring gehad met fitness, geen tijd en eerlijk gezegd geen zin om me in het zweet te werken. Met tegenzin ben ik toch maar meegegaan omdat ik ruim 20 kilo aangekomen was, en boven de 40 gaat dat er niet meer vanzelf af. We stapten binnen bij Jeroen Maas Sports Company, de sfeer en vriendelijke medewerkers spraken mij gelijk aan. Wat me ook aantrok was een kortdurend programma om je buikvet aan te pakken! Echt iets voor mij.
Het zogenaamde Better Belly programma wond er geen doekjes om. Gedurende 4 weken plan je je afspraken voor 12 behandelingen in. Je gaat 30-45 minuten wandelen of fietsen, terwijl de infrarood warmteband zijn werk doet. In de tussentijd kun je naar je favoriete TV programma kijken. Ik was nogal sceptisch en vroeg me af of ik het vol zou houden?Nou, vanzelf gaat het niet, maar wat een geweldige energie kreeg ik ervan. Dit kwam ook omdat de instructeurs die me begeleidde me aanmoedigden.

Bij JMSC is ook een voedingscentrum waar ik gebruik van heb gemaakt. Praktische adviezen, geen maaltijdvervangers, maar wel anders dan de Surinaamse keuken die ik gewend was. Goed vol te houden. 4 Weken lang werd ik goed in de gaten gehouden door de betrokken instructeurs en toen…. gingen we mijn buikomvang meten. Ik voelde het zelf al, maar de centimeter liegt niet. Mijn buikomvang was 10 cm minder, mijn bovenbenen 6, en armen 3 centimeter. In totaal 19 centimeter en 6 kilo minder. Dat wilde ik en het was gelukt!

Toen kreeg ik de smaak te pakken. Ik ben lid geworden en ben ook bij Kenny op zaterdag de geweldige Zumba lessen gaan volgen. Ontzettend leuk! In de fitness deed ik regelmatig mee aan speed fitness programma van 20 minuten. Leuke, kleine groepen van 6-8 personen, begeleid door de instructeur die je overal uitleg over geeft. Heel wat anders als ik in andere fitnesscentra ervaren had. Ik heb het Better Belly programma nog een keer herhaald en ben nu na 6 maanden 25 kilo afgevallen en ben van maat 44 naar 38 gegaan. Nu kan ik weer samen met mijn vriendinnen kleren kopen, dat voelt zo heerlijk.

Angelien

Sporten met een band en in folie gewikkeld? Ik had het nooit verwacht.....de kilo's vliegen eraf!
FA - vast klant in Bussum